Препоръки за ползване на солна стая

Скъпи клиенти, стараем се посещенията Ви при нас да са максимално ползотворни. За да е наистина така, вижте нашите:

Препоръки за ползване на солна стая:

Преди първото си посещение в солната стая, посъветвайте се с лекаря си!

Направете го задължително, ако страдате от хипертония и болести на сърдечносъдовата система!

Не можете да използвате солната стая, ако страдате от туберкулоза или ако сте преболедували от нея, ако сте с онкологични заболявания, макар и в ремисия, или сте с висока температура – повече от 37° С.

1. На рецепцията ще Ви дадат калцуни – използвайте ги!

2. Облечете еднократен халат, който можете да вземете от рецепцията, или се обличайте в светли дрехи. Солните частици полепват и много личат по тъмните.

3. Не се хранете и не внасяйте напитки в солната стая.

4. Лоша идея е употребата на силни дезодоранти и парфюми преди посещение при нас.

5. Задължително изключете телефоните си или ги оставете на посочените места.

6. Използвайте халотерапия за повлияване на отслабнала имунна система, общо подобряване на състоянието и релаксация, за облекчаване на редица респираторни заболявания (пневмония, сезонни алергии и сенни хреми, кашлица, хронично болни уши и др.).

Тя ще се отрази добре на кожни болести като акне, атопични екземи, алергични страдания. Прилагайте халолечение при синдрома на хроничната умора и постоянен стрес, неврози, влошен сън, проблеми с вегетативната нервна система.

Специфичната атмосфера в солната стая се постига чрез разпрашаване на фини частици от 1-5 микрона на така наречената фармацевтична сол (NaCl), която е с чистота 99,95%. Целта е те лесно да се инхалират и дори да проникнат през кожата Ви. Йонизираният въздух в нея за една процедура от 40 минути Ви носи полза като от няколкочасово скитане в иглолистна гора.

Можете да използвате халотерапията също като съпровождащо лечение, да я комбинирате с различни други процедури – физиотерапия, ароматерапия и инхалации, масажи и кинезитерапевтични програми.

Сололечението е еднакво подходящо за малки и големи. То помага на едните да пораснат здрави, а на другите – да оздравеят и да се подмладят.

Научи повече за солната стая

Напред

Запиши час за терапия още днес

Напред